• DOLAR 32.517
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2439.876
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye ile Rusya arasında varılan S-400 anlaşmasının yankıları tüm Avrupa'da devam ederken, konuya ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "S-400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler."

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "S-400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler. Ne olacaktı? Sizi mi bekleyeceğiz. Biz de bütün güvenlik noktasında tedbirlerimizi alıyoruz ve alacağız." dedi.

"ABD, İsrail İHA'ları vermemekte bize kılı kırk yardılar"

"Bize yıllarca Amerika İsrail insanız hava araçlarını vermemekte adeta kılı kırk yardılar."  diyen Erdoğan, şunları ifade etti: "Verdikleri zaman da bunların tamiratı, tadilatı bize hendek atlattı. ABD, İsrail İHA'ları vermemekte bize kılı kırk yardılar. Artık bu ülke SİHA'larını yapar hale geldi. Bundan rahatsızlar. S-400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler. Ne olacaktı? Sizi mi bekleyeceğiz. Biz de bütün güvenlik noktasında tedbirlerimizi alıyoruz ve alacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Kazakistan dönüşü yaptığı açıklamada, S-400 anlaşmasının imzalandığını, kaporasının da verildiğini belirtmişti.  (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir