• DOLAR 32.562
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2442.427
  • ...
Umut Kervanı`ndan Sason`da kurban eti ve ayakkabı yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi İstanbul'da bulunan Umut Kervanı Vakfı tarafından Batman'ın Sason ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi aileler ile yetim ve yardıma muhtaç çocuklara yardım yapıldı.

Her yıl yetim ve muhtaç ailelere yardım yaptıklarını belirten Umut Kervanı Vakfı Sason yetkililerinden Fikret Avcı, bayram vesilesiyle ilçede bulunan muhtaç 100 aileye kurban eti dağıttıklarını, bayram öncesinde ise 100 yetim ve yardıma muhtaç çocuğa ise ayakkabı yardımında bulunduklarını söyledi.

Avcı, "Kurban yakınlaşmaktır, paylaşmaktır. Umut Kervanı Vakfı olarak, bu Kurban Bayramı'nda da gönüllülerimizin yapmış oldukları kurban eti bağışlarını, ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırdık. Vakıf olarak kurban bağışı organizasyonları düzenleyerek paylaşmanın ve kardeşliği yaygınlaştırmanın gayretindeyiz. İnsanı yardım organizasyonu ile faaliyetlerini sürdüren Vakfımız, Sason'da birçok ailenin, yetimlerin, kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmuştur. Bayram öncesi 100 çocuğumuza ayakkabı dağıtımında bulunduk. Bugün de 100 aileye kurban eti dağıtımı gerçekleştirdik." dedi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir