• DOLAR 32.504
  • EURO 34.584
  • ALTIN 2490.436
  • ...
Yapıcıoğlu Batman`da düğün ve taziye ziyaretlerinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Batman'a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu beraberindeki heyetle birlikte, bir düğüne katılıp, bazı taziye ziyaretlerinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, ilk olarak hacı Orhan Demir'in oğlu Rıfat Demir ve Muhyettin Alkan'ın kızı Şeyda Alkan'ın düğününe katıldı.

Özel bir düğün salonunda yapılan düğüne katılan Yapıcıoğlu'nun yanı sıra HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cens, Eyüp Yanaç, GİK üyeleri İsa Aydın, Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin ve il teşkilatı da hazır bulundu.

Yapıcıoğlu'nu düğün salonu girişinde Demir ve Alkan ailelerinin ileri gelenleri karşıladı.

Evlenen çifte mutluluklar dileyen Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, önceki gün kanser hastalığından vefat eden Şehmus Şeker'in taziyesine katıldı.

Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan taziye evine giden Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetini vefat eden Şehmus Şeker'in aile bireyleri karşıladı.

Merhum Şehmus Şeker'e Allah'tan rahmet, Şeker ailesi ve yakınlarına başsağlığı ile sabır dileyen Yapıcıoğlu, daha sonra taziyeden ayrıldı.

Yapıcıoğlu ve beraberindeki HÜDA PAR heyeti daha sonra Yeni Mahalle Bayram Camii taziye evinde taziyesi kabul edilen Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat'ın annesi Vesile Fırat'ın taziyesine katılarak, başsağlığı ve sabır dilediler. Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetini Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat ve aile bireyleri karşıladı.

Fırat ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Yapıcıoğlu, daha sonra taziyeden ayrıldı. (M. Fatih Akgül - İLKHA)




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir