• DOLAR 32.246
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2446.69
  • ...
Çocuğunu kurşunlardan korurken hayatından oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir otomobilden başka bir otomobile yapılan silahlı saldırı esnasında çocuğuyla yoldan geçen bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, 4 kişinin içinde olduğu bir otomobilden başka bir otomobil içerisindeki kişilere henüz bilinmeyen bir nedenle uzun namlulu silahla ateş açıldı. İki otomobildeki kişilerin ilk önce tartıştığı, ardından bir otomobilden diğerine uzun namlulu silahla ateş edildiği öğrenildi.

Bu sırada eşi ve çocuğuyla markete alış veriş yapmaya giden Mehmet Kızılırmak (32), tüfekten çıkan saçmalara hedef oldu. Silahın ateşlendiğini gören Kızılırmak, çocuğunu korumaya çalışırken, başına ve yüzüne isabet eden saçmalar sonucu yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kızılırmak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayda camlarına saçma isabet eden caddedeki bazı iş yerleri hasar görürken, olay yerine gelen polis, güvenlik şeridi çekerek caddeyi trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri de çevredeki bazı iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Hayatını kaybeden Kızılırmak'ın cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir