• DOLAR 32.325
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2450.699
  • ...
İLKHA'nın mutlu günü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Haber Müdürü Olcay Ersoy ile Hülgen Sırnaç düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

Diyarbakır'da düzenlenen düğün törenine, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, İl Başkan Yardımcıları Metin Turan, Mehmet Emin Akyüz, Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir, İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem, Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Halil Furkan, Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkanı Osman Aktaş, İLKHA çalışanları ve bir çok davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğünde, Mevlid-i Şerif de okundu.

İlahi sanatçıları Mustafa Altuntop, Bilal Güler ve Mahfuz Aktekin’in ilahi ve ezgilerin seslendirdiği düğünde İlahiyatçı Yunus Emiroğlu da "Merhaba Yar" şiirini yorumladı.

Okunan ilahi ve ezgiler de coşku dolu anlar yaşanırken davetliler hep birlikte halaya durdu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem de damadın koluna girerek halay çekti.

Düğün, pasta kesiminin ardından düzenlenen takı töreniyle son bulurken davetliler damat Ersoy'la fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Davetliler Ersoy ve Sırnaç ailelerine de tebriklerini iletti.

Bizler de İLKHA ailesi olarak Olcay Ersoy ile Hülgen Sırnaç çiftine, her iki dünyada da Rabbimizden saadet diliyoruz. (İLKHA)





















Bu haberler de ilginizi çekebilir