• DOLAR 32.22
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2507.263
  • ...
Kaymakam Safitürk suikastının sorumlusu Kızıltepe`de yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında bölgede ziyaretlerine devam eden AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22`nci dönem Mardin bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Kızıltepe ilçe Başkanı Faruk Kılıç ile beraber Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.

Burada İLKHA`ya önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Derik Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk`e saldırı gerçekleştiren ekip, farklı farklı yerlerde farklı operasyonlarla alındı. Mardin Bölge sorumlusuydu. Kızıltepe ilçesi içerisinde kendi arabasına binerken güvenlik güçleri tarafından takip ediliyordu ve öylece alındı.” dedi.

Bölgede devam eden operasyonların da süreceğini belirten Çankırı, “Biz Kızıltepe bölgesinde teşkilatımızla beraber köylerimizi ziyaret ediyorduk. Daha sonrasında gelen haberle operasyonun gerçekleştirildiği bildirildi. Bu da bölgemizdeki huzurun her geçen gün yavaş yavaş sağlandığını göstermektedir. Bölgede zaten biliyorsunuz 3 aydır çok ciddi operasyonlar oluyor. Bagok`ta olsun, Ömeryan`da olsun. Bunların hepsinde güzel sonuçlarla canlı olarak ele geçirdiklerimiz var. Ölü olarak ele geçirilen teröristler var. İnşallah bölgemizde en yakın zamanda huzura kavuşacaktır. Huzura kavuşana karda da bu operasyonların hepsi devam edecektir.” (Mehmet Aslan-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir