• DOLAR 32.284
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2451.46
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyon ve Isparta çevrelerinin yağışlı geçeceğinin beklendiğini açıkladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacak yağışların, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Doğu Anadolu'nun doğusunda sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte Ege Bölgesi ve iç kesimlerde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 3 ile 5 derece azalacağı, batı kesimlerde bir ile 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya, Bilecik çevreleri, Bursa'nın doğu ilçeleri ile akşam saatlerinde İstanbul çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde güney kesimlerinde yer yer hafif sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun çok bulutlu, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay ve Isparta çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, kuzey ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 20°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif yağmur ve sağanak yağışlı 12°C

Diyarbakır: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 17°C

Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 3°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı 15°C

Muğla: Parçalı ve az bulutlu 18°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla yağmurlu 11°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir