• DOLAR 32.549
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2443.224
  • ...
Ya olduğun gibi görün ya da...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ya da... Bu cümlenin devamına iyimser, kötümser pek çok şey ekleyebiliriz aslında. Ben şimdilik üç nokta ile yetinmek istiyorum.

Hepimizin hayatında yaptığını kendisi uygulamayan, iş riyakârlığa gelince oyunlarını tek tek sahneye koyan, kendini ve çevresini överken bol keseden atan insanlar olmuştur ve olacaktır. Bu insanların genel özelliklerini biraz daha irdelemek istersek karşımıza şunlar çıkar;

Bu tip insanlar sadece ve sadece kendilerini severler. Dünya üzerinde doğruyu bilen ve tek uygulayan kendileriymiş gibi ortalıkta dolanırlar, makam ve mevkilere bir türlü doyamazlar ve en önemlisi ise ortamına göre kamufle olup asla oldukları gibi görünmezler.

Böyle davranışlarda bulunan insanların hepsinin kendilerine göre farklı farklı amaçları vardır aslında. Kimisi iyi, kimisi kötü niyetinden itici bir karaktere bürünür. Olduğu gibi görünmez. Bunu başarabilmeyi de marifet zanneder.

Gelin bizler bu insanlardan uzak duralım. Gerektiğinde güneş, gerektiğinde toprak, gerektiğinde akarsu gibi olalım. Bunları yapmak bize zor geliyorsa hayatımızı olduğumuz gibi görünerek yaşayalım....                                                                                              

RUMEYSA ÜLSEN

Bu haberler de ilginizi çekebilir