• DOLAR 32.446
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.847
  • ...
Diyarbakırlı Esnaftan Kutlu Doğum Seferberliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Fahri Kâinat Hz. Muhammed Mustafa`nın (s.a.v) kutlu doğumu münasebetiyle düzenlenen etkinlere esnaf tam destek veriyor. Diyarbakırlı esnaf, bazen ücretsiz ve bazen de indirimlerle efendimizin nurlu doğumunu kutluyor.

 

Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçesi Kantar civarındaki Toptancılar sitesinde bulunan bir berber ve çay ocağı bedava hizmet vermeye başladılar.

 

Camlarına "Kutlu Doğum Nedeniyle Çaylar İkramımızdır" ve "Kutlu Doğum Nedeniyle Saç ve Sakal Kesimi Ücretsizdir" afişler asarak bunu duyuran esnaf, müşterilerce takdir topluyorlar.

 

Efendimizin, `Kutlu Doğum`una makasıyla destek veren Moda Erkek Kuaförün sahibi Şehmuz Hocaoğlu, müştericilerin oldukça memnun olduklarını ve çok şaşırdıklarını söyledi.

 

Müşterilerine bedava çay dağıtan Site Çay evi sahibi Deniz Bilgen, Peygamberimizin kutlu doğumu münasebetiyle böyle karar aldığını ifade ederek, tüm esnafın buna destek vermeye çağırdı.

 

Balıkçılarbaşı eski yoğurt pazarında bulunan Kaya Çay Evi de Hz Muhammed`in (sav) dünyaya teşrifi nedeniyle müşterilerine çay ikramında bulundu.

 

Kentin farklı yerlerindeki esnafın çeşitli etkinliklerle katıldıkları Kutlu Doğum kutlamalarında kimi esnaf dürüm ve tatlı gibi ikramlarda bulunurken, kimi esnaf da indirim kampanyaları düzenledi.

M. Salih Keskin - İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21007.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21006.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21008.jpg

 

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir