• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Hızsızlar engelli seyyar satıcının ekmeğine göz dikti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Yeni mahallede bulunan Şeyh Selim Mezarlığı önünden geçen seyyar satıcı Abdülkadir Tarhan’ın(56)  engelli durumundan faydalanan hırsızlar, yaklaşık 20 kilogram muzunu çalarak ortadan kayboldular.

Yaklaşık 80 TL civarında muzunun çalındığını belirten Tarhan, mezarlıkların hırsızlarla dolu olduğuna dikkat çekerek, tedbir alınmadığından yakındı.

Kimseye muhtaç olmamak için seyyar satıcılık yaparak ekmeğini kazanmaya çalıştığını vurgulayan Tarhan, hırsızlar yüzünden çalışamayacak hale geldiğini söyledi.

Tarhan, “Özgürlük meydanına gelmek için Şeyh Selim mezarlığının yanından geçiyordum. Dört kişi yanıma geldi. Birisi bir salkım muz alıp kaçtı arkasından kovalamaya başladım, diğer 3 kişi de her biri bir salkım muz alarak onlar da kaçmaya başladılar, hiç birisini yakalayamadım. Yaklaşık 70-80 TL değerinde 20 kilo muzum çalındı.   Kimseye muhtaç olmamak için çalışıyoruz ama hırsızlar çeteler bırakmıyorlar. Tüm mezarlıklar hırsızlarla dolu ama onlara bir şey yapan yok. Herhangi bir önlem alınmıyor. Artık hırsızların yüzünden çalışamaz hale geldik. Rabbim hakkımı onlara bırakmasın.” dedi.  (Mehmet Aslan-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir