• DOLAR 32.198
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2507.051
  • ...
TÜİK ve Gaziantep Belediyesi arasında işbirliği protokolü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürü Orhan Deha Dede ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin arasında gerçekleştirilen işbirliği protokolü kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nün görev alanları çerçevesinde karşılıklı bilgilendirme toplantıları, eğitim ve teknik destek çalışmalarının yapılmasının amaçlandığı belirtildi.

TÜİK Bölge Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanlığının talep ettiği istatistiki çalışmalarda teknik destek verilmesi, belediye personeline TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nün çalışma konuları, görev ve yetkileri ile veriler hakkında bilgilendirme yapılarak, kente ait istatistiklerin geliştirilmesine yardımcı olunacağı bildirildi.

Belediye Başkanlığı tarafından da TÜİK Bölge Müdürlüğü'nün personeline Belediye Başkanlığının görev alanları ve uzmanlık konularına ilişkin bilgilendirme yapılacağı ve çalışma konuları hakkında da talep edilen eğitim ve seminerlerin verileceği ifade edildi.

Protokol imza töreninde aynı zamanda TÜİK Bölge Müdürü Dede tarafından Fatma Şahin’e TÜİK’in yazılı medya, yaygın eğitim, sinema, tiyatro, çevresel gelir gider ve atık bertaraf gibi araştırmalarda göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir