• DOLAR 32.564
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2449.447
  • ...
Hastalar Kutlu Doğuma gül ile davet edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformuna Van İl Koordinatörlüğü Pazar günü düzenlenecek Kutlu Doğum Mevlidi münasebetiyle Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastaları ziyaret ederek hasta, refakatçı ve hastane çalışanlarına gül dağıttı.

Peygamber Sevdalıları Van İl Koordinatörlüğü 24 Nisan Pazar günü Kültür Sarayı Kavşağı`nda yapılacak olan mevlide; hastane yöneticilerini, refakatçı ve hastane personellerini davet etti.

Platform gönülleri ilk olarak Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cafer Alhan`ı makamında ziyaret ederek gül taktim etti. Gül takdimi dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren Alhan, platform gönüllülerine teşekkürlerini iletti.

Daha sonra hastane müdür yardımcıları ve hastane servisinde yatan hastalar ile refakatçiler ziyaret edilerek, Kutlu Doğum etkinliğine davet edildi.

Davet hastalara moral oldu”

Gül dağıtımından sonra kısa bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Van İl Koordinatörü gönülleri, “Kutlu Doğum vesilesiyle buradaki hastalarımızı ziyaret edelim dedik. Bu kapsamda onlara birer canlı gül verdik. Amaç, hastalara da Kutlu Doğum iklimini hissettirmek ve Peygamber Efendimizi (sav) hatırlatmaktır. Bu vesileyle düzenleyeceğimiz etkinlik için dualarını da almak istedik. Bu kapsamda hastane çalışanlarını ve hasta refakatçılarını Pazar günü Van Peygamber Sevdalıları Platformu`nun düzenlemiş olduğu etkinliğe davet ettik. Bu davet ise hastalara moral oldu ki bunu hastaların yüzündeki ifadelerden de anlayabildik.” şeklinde konuştu.

Gül dağıtımı esnasında hasta, refakatçı ve hastane çalışanlarının platform üyelerine büyük ilgi gösterdiği gözlendi. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)
























 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir