• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kutlu Doğum münasebetiyle esnafın ikramları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da Kutlu Doğum münasebetiyle esnafın ikramları devam ediyor. Ofis semtinde bulunan Badem Döner salonu, halka ücretsiz döner dağıtırken, Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir ilçesindeki bir esnaf da konfeksiyon ürünlerinde yüzde 15 indirim yaptığını söyledi.

Kutlu Doğum çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Diyarbakır'ın Ofis semtinde bulunan Badem Döner Salonu, halka döner ikramında bulundu.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan işyeri yetkilileri, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) kutlu doğumu nedeniyle Allah'ın bize verdiği bu nimetleri insanlarla paylaşmak istedik. Bu tür etkinlik yaparak Hz. Muhammed'i (sav) tekrar hatırlamaktır. İnsanlarımız Peygamberimizi sürekli hatırlasın. O eşi benzeri olmayan bir lider ve önderdir. Diyarbakır esnafının da bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz." dedi.

Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir ilçesinde esnaf olan Cihat Ekti de Kutlu Doğum ayı münasebetiyle konfeksiyon ürünlerinde yüzde 15 indirim yaptığını söyledi.

Kutlu doğuma özel indirim yaptığını söyleyen Cihat Ekti, hemen hemen herkesin özellikle yılbaşı kampanyası düzenlediğini belirterek, Müslümanların özellikle kutlu doğum ayında kampanyalar yapması gerektiğine dikkat çekti.

Bu aya özel yüzde 15 indirim yaptığını belirten Ekti, Nisan ayının sonuna kadar bu kampanyayı sürdüreceklerini bildirdi.

Diğer esnaflara da böyle bir kampanya yapmalarını tavsiye eden Ekti, “Müslümanlar olarak özellikle bu tür kampanyaları genişletmeli ve büyütmeliyiz. Yılbaşında ve farklı günlerde değil özellikle bu ay kampanyaların çoğalması gerekir.” diye konuştu.  (Emrah Deniz, Yunus Sırat, M. Sıddık Bilge - İLKHA)

































Bu haberler de ilginizi çekebilir