• DOLAR 32.589
  • EURO 35.059
  • ALTIN 2459.626
  • ...
Liseli öğrencilerden Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle okulun konferans salonunda bir etkinlik düzenledi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen etkinliğe idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programa gelenlere öğrenciler tarafından gül suyu ve lokum ikram edildi. Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, öğrencilerin Hz. Muhammed'in üzerine şiirler okumasıyla devam etti.  

Türkçe ve Kürtçe ilahilerin seslendirilen etkinlikte, öğrencilerin hanım sahabelerin rolüne girerek, hayatlarından kesitler aktarmasıyla duygulu anlar yaşandı.

Öğrenciler tarafından semazen gösterimi ve ilahilerin seslendirilmesiyle devam eden etkinlik, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hz. Muhammed konulu pano yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Programın sonunda bir konuşma yapan okul müdürü Abdurrahman Yakut, öğrencilerin unutulmaz bir gün yaşattıklarını belirterek, “Türkiye`nin neredeyse bütün şehirlerinde, ilçelerinde ve köylere varıncaya kadar O`nun sevgisini yaşamak, yaymak, insanlara anlatmak, hatırlatmak için etkinlikler yapılıyor, yapılması gerekiyor. Çünkü O`na gerçekten ihtiyacımız var. Çevremize, ekranlara baktığımız zaman O`na olan ihtiyacın her gün biraz daha arttığını görebiliyoruz.” diye konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA) 

 
























 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir