• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Muhammedi Sevda Dalga Dalga Yayılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrılı birçok esnaf 17 Nisan Pazar günü Şehri Stadyumunda yapılacak olan ve Nisan ayı boyunca bayram havasında geçen Kutlu Doğum programı öncesi işyerlerine `Hebibi Xweda Hz. Muhammed-Allah`ın Habibi Hz. Muhammed, Alemlere Rahmet Hz. Muhammed, İnsanlığın Rehberi Hz. Muhammed`e Salat ve Selam Olsun, Hat Mewlud`a Muhammed-Geldi Muhammedi Mevlüt` yazılı afişler astılar.

Ağrılı esnaf kutlu doğuma az bir süre kala işyerlerine astıkları afişlerle kentte bayram havası oluşturdu.

Eski Van Caddesi üzerindeki işyerine afiş asan Oktay Akbulut; "Her yıl Mustazaf-Der öncülüğünde kurulan Peygamber Sevdalılarının düzenlemiş oldukları Kutlu Doğum çabalarına, gayretlerine bu şekilde ortak olmaya çalıştım. O (s.a.v.) bizim için hayatını verdi, biz O`nun için bir afiş asmışız çok mu? İnşallah başka esnaflarda halkın bilinçlenmesi, bu şuura ermesi için böyle etkinlikler yaparlar" dedi.

Aynı cadde üzerinde esnaflık yapan Ayhan Gökhan ise bu ayı bayrama çeviren Peygamber Sevdalılarının bu coşkusuna ve yine halkın bilinçlenmesi için göstermiş oldukları gayrete ortak olmak için afiş astığını söyledi.

Nevzat Güngör Caddesinde esnaflık yapan Erhan Güler ve Yüzüncüyıl Mahallesinde esnaflık yapan Bayram Alalma 18 bin alemin Peygamber`i Hz. Muhammed`in (s.a.v.) Kutlu Doğumunun tüm İslam Alemine hayırlı olmasını temenni ettiler.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20783.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20784.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20785.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20786.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20787.jpg

Ömer Adıgüzel - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir