• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
Konya`da Peygamber (sav) sevgisi salona sığmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rixos Otel’de düzenlenen Kutlu Doğum programı, Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Duygusal anların yaşandığı programda konuşan ÇABASED Başkanı Yurdagül Demir, Hazreti Peygamber’in (sav) doğumu ve hayatı hakkında herkesin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Her bireyin, Kutlu Doğum sevgisiyle yetişmesinin önemine değinen Demir, ailelerin de çocuklarına Peygamber (sav) sevgisini aşılaması gerektiğini belirtti. Düzenlenen programların Hz. Muhammed’in (sav) sevgisini anlatmak için yeterli olmadığını anlatan Demir, “Efendimiz`in (sav) adını tüm dünyaya duyurmak için çalışmalıyız. Her insanın O`nu (sav) tanıyıp öğrenmesi lazım. O’nu (sav) anlamak için günler, aylar ve yıllar yeterli değildir. Özellikle yaşadığımız zaman diliminde, Efendimiz’in (sav) hayatını öğrenmeye daha çok ihtiyaç duyuyoruz.” dedi.

Kutlu Doğum’un öneminin ve Hazreti Peygamber’in (sav) merhameti ile insanlığa etkisinin anlatıldığı program, Dursun Ali Erzincanlı’nın şiir dinletisiyle devam etti. Programın sonunda çeşitli hediyelerin verildiği yarışmalar düzenlendi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir