• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Siverek Kutlu Doğum Etkinliği Ertelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Peygamber Sevdalıları platformu üyesi Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tarihi Siverek Kalesinde bugün saat 13.00`te düzenlenmesi planlanan kutlu doğum etkinliğin, dün akşamdan beri aralıksız devam eden yağışlardan dolayı ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

 

İkra-Der sekreteri Mühittin Bakan tarafından yapılan açıklamada, "Siverek İkra-Der tarafından bugün saat 13.00`te Siverek Kalesinde düzenlenecek olan kutlu doğum etkinliği, dün akşamdan beri aralıksız devam eden yağışlardan dolayı etkinliğe katılacak Müslüman kardeşlerimizin mağdur olmaması için ileri bir tarihe ertelenmiştir. Siverek Kalesinin üstü yağan yağmurlardan dolayı çamur deryasına dönmüştür. Her şeyde bir hayır vardır. Rabbim peygamber sevdalılarının ihlâslı çalışmalarını kabul buyursun inşaallah" denildi.

 

Etkinliğin iptal edilmesi vatandaşlara, gezici araç ve belediye hoparlöründen yapılan anonslar ile internet sitelerinden duyuruldu. Etkinliğin ne zaman düzenleneceği ise henüz bir bilgi verilmedi.

A. Uğurlu - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir