• DOLAR 32.5
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2441.1
  • ...
`Şükürler olsun oğlum Allah için cezaevinde`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`nın Ceylanpınar ilçesinde ikamet eden Hanım Şakir, İslami davadan dolayı 25 yıldır tutuklu olan oğlunun yolunu gözlediğini belirterek, “50 bayramı onsuz geçirdim” dedi.

Oğlunun sadece İslami faaliyetlerinden dolayı ceza evine atıldığını belirten Hanım teyze, oğlu ve arkadaşlarının hiçbir suçlarının olmadığını, sadece İslami faaliyetlerinden dolayı yıllardır tutuklu olduğunu ifade etti. 

“Şükürler olsun oğlum yüz kızartıcı bir suçtan dolayı cezaevinde değil” diyen Hanım Teyze, “Allah`ım sen darda olan tüm Müslümanların yardımcısı ol. Cezaevinde darda olan Müslümanlara yardım et.  Rabbim sıkıntı içerisinde olan tüm Müslümanları ve oğlum Muhammed`i darlıktan kurtarsın. Allah Muhammed`imi cezaevinden çıkarsın.  Oğlum sadece Allah için cezaevinde İslami faaliyetlerinden dolayı cezaevinde şükürler olsun ben oğlumla iftihar ediyorum. O hırsızlık yapmadı, yüz kızartıcı bir suç işlemedi. O sadece Allah için İslami çalışmalarından dolayı cezaevine girdi. Elhamdülillah oğlum Allah için cezaevinde Allah için olduktan sonra orda olmasına da şükürler olsun.” dedi.

“Allah biliyor ki Yasin ve arkadaşları şehittir”

Geçtiğimiz Kurban Bayramı`nda Diyarbakır`da kurban etti dağıttıkları sırada PKK`lilerce hunharca katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarına dua eden Hanım Teyze, “Allah biliyor ki Yasin ve arkadaşları şehittir. Allah ailelerine sabır versin. Rabbim şahadetlerini kabul etsin. Şahadet şerbetinden ailelerine de içirsin. Rabbim onları kabir azabından korusun. İnşallah Allah anne babalarına rahmetle bulunur ve oğulların şahadetlerini kabul eder.”diye konuştu. (Mustafa Kaynak – İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir