• DOLAR 32.47
  • EURO 34.707
  • ALTIN 2435.082
  • ...
Anadolu Der`den Kadir Gecesinde iftar programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`nın Yüreğir ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu İlim Kültür Derneği (Anadolu Der) Kadir Gecesi münasebetiyle üye ve gönüllüleri ile 19 Mayıs Mahallesi sakinlerine yönelik  iftar programı düzenledi. 

Konut yolu üzerindeki dernek hizmet binası önünde gerçekleşen iftar programına yaklaşık 300 kişi katıldı. Fethullah Beyazçiçek Hoca`nın Kur`an tilaveti başlayan program,  topluca açılan oruçların ardından yapılan yemek duası ile sona erdi.

Dernek üye  ve gönüllüleri ile mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşen iftar programıyla ilgili bilgi veren Anadolu Der Başkan Yardımcısı M. Emin Yiğit, “Ramazan`ın son günlerine yaklaşırken yüce kitabımız Kur`an-ı Kerim`in onda nazil olduğu bin aydan hayırlı Kadir Gecesi`ni bugün ihya etmeye hazırlanıyoruz. Bu vesile ile dernek olarak her yıl Kadir Gecesi`nde düzenlediğimiz iftar programını bu sene de gerçekleştirdik. İftar programımızın ardından akşam namazlarımızı eda edip Kadir Gecesi`ni ihya etmek için Allah`ın mescitlerine koşacağız. Bu vesile ile Rabbimizden tüm ümmetin kurtuluş ve vahdetini niyaz ediyoruz.” diye konuştu. (Ayhan Kaya-İLKHA)

 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir