• DOLAR 32.449
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2438.03
  • ...
İstanbul`da Akıl Almaz Bir Olay Yaşandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İstanbul Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi’ndeki Kudret Saraçoğlu İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören bir öğrenci dün sabah saatlerinde okulun karşısında bulunan markete gitti.

Markette bir torbanın içinde toz halde gördüğü maddeyi şekerleme zanneden öğrenci parasının yettiği kadar ürünü hem kendi hem de arkadaşları için satın aldı. Okula gelen çocuk teneffüste arkadaşlarına ürünü dağıttı.

Ürünleri yemeye başlayan çocuklar, tadını beğenmediği için hemen ağzından çıkardı. Ancak, çatapat tozu yutan 20 çocuk ders sırasında şiddetli karın ağrısıyla rahatsızlandı.

Bu sırada öğrencilerinin durumunu gören sınıf öğretmenleri Seyhan Güler Vanlı ambulans çağırdı. Öğrenciler, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mideleri yıkanan çocukların ifadesi doğrultusunda polis, market sahibi Durmuş K.’yi gözaltına alarak 75. Yıl Polis Merkezi’ne götürdü.

Patlayıcı maddeyi de inceleyen polis, toz haldeki ürünü piyasaya süren firmayı bulmaya çalışıyor.

9 yaşındaki Mehmet Emre Ergün’ün babası Dursun Güven “Bu patlayıcı yere atılıp patlıyormuş. Benim çocuğum ve arkadaşları bunu şekerleme zannederek yemiş. Bu tür patlayıcıların satıldığı yerler denetlensin gerekli önlemler alınsın. Bu konu ihmal edilirse, Kasım’ın 17’sinde Aydın’da çatapat yediği için hayatını kaybeden 4 yaşındaki Narin Ertaş gibi vakalar tekrarlanır, aileler perişan olur.” diye konuştu.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir