• DOLAR 32.345
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2303.51
  • ...
Bingöl`de Aile Sağlığı Elemanı Alınacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü`nden yapılan duyuruda, Bingöl`de istihdam edilmek üzere münhal bulunan 4 pozisyona kamu görevlisi olmayan sözleşmeli aile sağlığı elemanı istihdam edileceği bildirildi.

 

Bingöl Merkez Yeni Mahalle, Genç Servi, Karlıova Yeşilyurt ve Yayladere Merkez Aile Sağlığı Merkezleri`ne alınacak olan sözleşmeli aile sağlığı elemanı duyurusunda aranılan şartlar ve istenilen belgeler şöyle açıklandı:

Türkiye`de mesleğini icra etmeye yetkili ve ortaöğretim veya yükseköğretim kurumlarının ebelik, hemşirelik, sağlık memuru (toplum sağlığı), acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecektir.

Vekil ebe - hemşire - sağlık memuru (toplum sağlığı) olarak çalışan kişiler de başvuru yapabilecektir.

Başvuru için ilimizde ikamet şartı aranmayacak, ülke genelinden başvuru alınacaktır.

Başvuru tarihi itibariyle 6 (altı) ay öncesine kadar kamu görevlisi olanlar (657 sayılı Kanun 4/A, 4/B, 4924 sayılı Kanun, 399 sayılı KHK, 5393 sayılı Kanunun 49 uncu maddesine göre çalışanlar v.b) başvuramayacaktır. (Dilekçe örneği ektedir. EK-1)

Başvuru bir dosya ile doğrudan aile sağlığı elemanı olarak sözleşme yapılacak kişi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak olup posta veya diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Başvuru dosyasında eksiklik bulunmadığı tespit edildikten sonra kişi, çalışacağı sözleşmeli aile hekimi ile birlikte Müdürlüğümüzde aile sağlığı elemanı sözleşmesi imzalayacaktır.

(Ali Yıldırım - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir