• DOLAR 32.588
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2459.205
  • ...
Camiler temizlenerek Ramazana hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için tüm ayrıntıları gözden geçiren ve camilerde iç ve dış mekân temizliği yapan Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, cami temizlik ekibi ile ilçe genelindeki camilerin tamamını düzenli bir program dâhilinde temizliyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelindeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini, Ramazan Ayı boyunca da temizleme işlerinin devam edeceğini söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki cadde ve sokakların düzenli olarak temizlendiğini belirterek, “Mutlaka her 15 günde bir camilerimize girerek genel temizliğini yapıyoruz. Ayda 1 defe da camilerde ki halılar otomatik yıkama makineleri ile yıkanıyor. Mübarek Ramazan ayı öncesi bütün camilerimizi temizliyoruz. Yine 11 ay boyunca da bu temizlik işi düzenli olarak yapılıyor. Böylelikle vatandaşlarımızın çok daha nezih ve temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlayacağız. Ben Ramazan Ayı`nın ülkemize, İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir