• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İzmir Bornova`da Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu İzmir Koordinatörlüğü il genelinde Kutlu Doğum etkinliklerini düzenlemeye devam ediyor.  Platform, son olarak Bornova ilçesine bağlı Işıkkent semtinde Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. Özel bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe halk yoğun ilgi gösterdi.

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, Mevlid-i Şerif`in okunmasıyla devam etti.

Programa konuşmacı olarak Araştırmacı-Yazar Müfit Yaray katıldı. Yaray, arkasından gidilecek tek önderin Hz. Muhammed (sav) olduğunu söyledi. Yaray, “Bizler buraya gelişimizle Hz. Muhammed Mustafa`ya (sav) dünya ve ahirette bizi kurtaracak, Allah`ın nezdindeki en büyük Şefaatçimize sevgi ve hürmetimizi ilan etmek üzere burada toplandık. Ve bu hayatımızın en önemli meselelerinden birisidir, en önemli işlerinden birisidir.” dedi.

Kendilerinin Peygambere sevdalı olduğunu dile getiren Yaray, “Biz Muhammed Mustafa`yı (sav) seviyoruz. O`nun aşıklarıyız, O`nun sevdalılarıyız. Her şeyden önce O, alemlerin Rabbi olan Cenab-ı Hakk`ın sevgilisidir. Allah`ın, kendisine Habibim dediği Eşref-i Mahlûkat, en değerli insan Hz Muhammed`dir (sav). O (sav) Cenab-ı Hakk tarafından âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir.” şeklinde konuştu.

Grup Şüheda ve Peygamber Sevdalıları Erkek Çocuk İlahi Grubu programda ilahi ve ezgiler seslendirdiler. Sık sık salavatların getirildiği program yapılan duayla son buldu.

Platform yetkilileri, 3 Mayıs Pazar günü Aliağa`da düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliğine halkı davet ettiler. (Muhammed Yıldız - İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir