• DOLAR 32.564
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2431.165
  • ...
Muş Kutlu Doğuma hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Muş İl Koordinatörlüğü bu yıl toplam 7 merkezde düzenledikleri Kutlu Doğum etkinliklerinin finalini 3 Mayıs Pazar günü gerçekleştirecek. Muş İl Koordinatörlüğü, 3 Mayıs Pazar günü saat 13.30 `da Stadyum yanında yapacağı Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı.

Platforma üye gönüllüler, sokakları davetiye afişleriyle donatırken hazırlanan araçlar anons yaparak halkı etkinliğe davet etmeye başladı.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Muş İl Koordinatörü Yunus Sönmez, Bu yılki Kutlu Doğum etkinliklerinin geçen yıllara göre daha canlı ve yoğun geçtiğini ifade etti. Sönmez, 3 Mayıs`ta Muş şehir stadyumunun yanında düzenlenecek etkinlikle Kutlu Doğum finali yapacaklarını söyledi.

Etkinlik kapsamında 20 Bin adet Kutlu Doğum CD`sinin dağıtıldığını dile getiren Sönmez, “Bu etkinliklerimiz kapsamında yaptığımız çalışmaları genel olarak belirtmek gerekirse, Muş Merkez, İlçe ve köylerde Özlem Ajansın katkılarıyla hazırlanmış, davet amaçlı toplamda 20 bin adet Kutlu Doğum CD`si dağıtarak halkımızı etkinliğe davet ettik. Bunun yanı sıra kentin hemen her köşesine afişlerimizi astık. Cuma namazı sonrasında kentin hemen hemen tüm camilerinde el ilanı dağıtarak halkı etkinliğe davet ettik.” dedi.

Bu çalışmaların maddi külfet gerektiren çalışmalar ve hizmetler olduğunu kaydeden Sönmez, “Bu çalışmalarda gerek derneğimizin üye ve gönüllüleri gerekse Peygamber sevdalısı halkımızın büyük katkıları olmuştur. Bu anlamda Peygamber sevdası ve davasını insanlara ulaştırmak için gayret gösteren bütün herkese canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. Gerek kavli gerekse fiili dua ve desteklerini Peygamber Sevdalılarından esirgememelerini temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.  (Mustafa Bikeç - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir