• DOLAR 32.459
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2437.865
  • ...
Kutlu Doğuma katkıda bulunanlara plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu, 12 Nisan'da Gaziantep İstasyon Meydanı'nda on binlerin katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum Etkinliğine katkıda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmeler Müdürlüğü ve Doğan Vinç’e teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, etkinlik alanına halkı taşımada katkıda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmeler Müdürlüğü şefi Fatih Karaoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformuna Gaziantep’te Kutlu Doğum etkinlikleri düzenlediğinden dolayı teşekkür eden Karaoğlu, verilen plaketten dolayı memnun olduğunu ve bundan sonra da üzerlerine düşen ne var ise yapacaklarını belirtti.

Daha sonra Doğan Vinç’e geçen Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, Doğan Vinç’e etkinliğe katkıda bulunduğu için firma adına Genel Müdür Abdurrahim Doğan’a teşekkür plaketi verdi.

Doğan, firma olarak söz konusu Peygamber Efendimiz ve İslam adına program yapan kuruluşlara güçleri nispetince vinçleri ve personelleri ile yardım ettiklerini ve yardım etme konusunda bir sınırları olmadığını ifade etti.

Platform yetkilileri adına bir açıklama yapan Mustafa Özaslan ise, 2015 Kutlu Doğum etkinlikleri münasebetiyle düzenlemiş oldukları etkinliğe katkıda bulunan Doğan Vinç’e teşekkür ederek, konu Peygamber Efendimizin etkinliği olunca destek veren ve katkıda bulunan firmaların katkılarını önemsediklerini belirtti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir