• DOLAR 32.569
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2421.893
  • ...
Bingöl Kalem-Der`den `Kutlu Doğum` etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kalem-Der, Peygamber Sevdalıları Platformu (Platforma Evîndarên Pêxember) tarafından Pazar günü Bingöl Şehir Stadyumu`nda düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine destek vereceklerini açıkladı.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Programına destek verdiklerini belirten Bingöl Kalem Derneği,  “Tüm Bingöllüleri o gün ‘Eşsiz önder Hz Muhammed'in` davasını, misyonunu, sünnetini ve sevenlerini sahiplenmeye davet ediyoruz.” çağrısında bulundu.

Kalem-Der tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:  “Bugün insanlık Hz Muhammed`den uzak kaldığı için karanlığa saplanmış, ne yapacağını bilmez bir halde dolanıp duruyor. Oysaki O`nu kendimize rehber kabul edip O`nun reçetesine uysaydık insanlık olarak toptan bir kurtuluşa nail olurduk. Nitekim Batılı bir düşünür olan George Bernard Shaw ‘İnsanlığın sorunlarının üst üste yığılarak nerdeyse çözülmez hal aldığı günümüzde Hz. Muhammed`e her zamankinden daha fazla muhtacız. Eğer O aramızda olsaydı bütün bunları oturup bir fincan kahve içme rahatlığı ile çözerdi` diyerek tüm insanlığa kurtuluş yolunu göstermiştir.”

Yapılan açıklamanın devamında, “Şu an Peygamberimiz aramızda olmasa da O`nun sünneti elimizdedir, O`na sımsıkı bağlanarak kendimizi azaptan koruyabiliriz. Bu münasebetle Pazar günü ‘Eşsiz Önder Hz Muhammed` Kutlu Doğum etkinliği için değerli Bingöl halkımızı saat 13.30'da Şehir Stadyumu'na bekliyoruz.” denildi.  (İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir