• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
Diyarbakır esnafından Kutlu Doğum indirimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakırlı bazı esnaflar, Hz. Muhammed`in (sav) Kutlu Doğumunu münasebetiyle ürün satışlarında indirim kampanyası başlattılar.

Her yıl Nisan ayının gelmesiyle birlikte bu tür indirimler yaptıklarını belirten esnafların, iş yerlerinin girişlerine ‘Kutlu Doğum ayına özel tüm ürünlerde indirim` şeklinde pankartlar astıkları görüldü.

Kayapınar ilçesinde indirime giden esnaflardan Osman Beyaz, vatandaşların, kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

“İndirim kampanyasının satışlarımıza olumlu etkisi oluyor”

Bir ay süreyle kampanyanın devam edeceğini kaydeden Beyaz, “Her yıl bu uygulamayı yapıyoruz. Vatandaşlar ilgi gösteriyor. Bu kampanyanın satışlarımıza da olumlu etkisi oluyor. Bu ay sabah saatlerinde yaptığımız satışları diğer aylardaki normal günlerde yapıyoruz. Amacımız, insanlara Kutlu Doğum ayında olduğumuzu hatırlatmak. İnşallah bir ay boyunca indirimlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Huzurevleri Mahallesi`nde kuaförlük yapan İhsan Oflaz ise, Kutlu Doğum ayı münasebetiyle ücretsiz saç ve sakal kesimi yaptığını ifade etti.

“Herkes o kutlu nebinin izinden gitmelidir”

Gün boyunca ücretsiz tıraş kampanyasının süreceğini kaydeden Oflaz, “Yaklaşık 4 yıldır böyle uygulamalar yapıyoruz. İki cihan serveri Hz. Muhammed`in Kutlu Doğumu münasebetiyle bugün ücretsiz tıraş yapıyorum. Amacım, Hz. Peygamber`i (sav) gündemde tutmak, bu vesileyle sevgisini tüm gönüllere nakşetmeye çalışmaktır. Halkımızın bu tür uygulamalar yapmasını tavsiye ederim. Çünkü gündemimiz Hz. Peygamber olursa yaşantımız da ona göre şekillenir. Herkes o kutlu nebinin izinden gitmelidir.” şeklinde konuştu. (Hamza Adiyaman/Emrah Deniz-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir