• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bisiklete bağladığı zikirmatikle salavat çekiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nisan ayına girilmesiyle Türkiye`de ve Avrupa`nın birçok yerinde düzenlenen Kutlu Doğum programları ve salavatlarla Hz Muhammed (sav) anılıyor. Adıyaman'da bir peygamber aşığının bisikletine bağladığı zikirmatikle salavat çekmesi dikkat çekti.

Daha önce defalarca Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programlarına katıldığını dile getiren genç, “Bu programlar gerçekten maneviyat doludur. Program öncesinde salavat kampanyaları düzenleniyor. Ben de hem salavat çekmek hem de bisikletime binen herkesin salavat çekmesine vesile olmak için böyle bir yöntem düşündüm. Her bisiklete bindiğimde gideceğim yere kadar salavat çekiyorum.” ifadelerini kullandı.

“Peygamber Sevdalıları Platformunun üye ve gönüllülerini selamlıyorum”

Zikirmatiği bu şekilde görenlerin kendisini takdir ile karşıladığını söyleyen genç, “Yeni neslin Peygamber aşkı, Kutlu Doğum programlarında yeniden diriliyor. Bizler de buna daha fazla destek olmamız gerekir. Peygamber sevgisi etrafında toplanmak İftihar kaynağıdır. Bazı engellemelere rağmen etkinliklerini büyük bir şevk ve heyecan ile gerçekleştiren Peygamber Sevdalıları Platformunun üye ve gönüllülerini selamlıyorum” dedi.  (M. Zeki Aygur - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir