• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Peygamber Sevdalıları hastalara gül dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Sağ-Çev ve Umut-Der, Pazar günü düzenlenecek Kutlu Doğum Mevlidi münasebetiyle Batman Bölge Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta, refakatçıve hastane çalışanlarına gül dağıttı.

Peygamber Sevdalıları Platform üye temsilcileri Pazar günü Yeni Otogar yanı Mevlit Alanında yapılacak olan mevlide refakatçı ve hastane çalışanlarını davet etti.

Gül dağıtımından sonra kısa bir açıklama yapan Umut-Der Başkanı Halil Gergin, “Her yıl geleneksel hale gelen kutlu Doğum etkinliği münasebetiyle hastalarımızı ve hastane çalışanlarını ziyaret ederek gül hediye ettik. Bu vesileyle gelebilecek refakatçi ve hastane çalışanlarını Pazar günü Otogar Mevlit Alanında saat 13.30'da büyük ve coşkulu etkinliğimize davet ettik. Yaşlı-genç, erkek- kadın tüm halkımızı Pazar günü yapılacak olan Mevlit etkinliğine, Muhammedi mevlide bekliyoruz.” dedi.

Gül dağıtımı esnasında hasta, refakatçı ve hastane çalışanları Platform üyelerine büyük ilgi gösterdi ve etkinliğe katılacaklarını belirtti.  (M. Sait Çelik - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir