• DOLAR 32.461
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2442.774
  • ...
Batman`da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından “Kutlu Doğum” münasebeti ile Atatürk Parkı`nda ziyarete açılan Hz. Muhammed'in (sav) Sakal-ı Şerif`i ve Kutsal Emanetlerin bulunduğu sergi, ikinci gününde halkın akınına uğradı.

Sakal-ı Şerif'i görüp öpmek isteyen Batmanlılar, Atatürk Parkı`nda uzun kuyruk oluşturdu. Peygamber Efendimizin (sav) mübarek Sakal-ı Şerif'ini ve O`nun Kutsal Emanetlerini görmenin mutluluğunu yaşayan Peygamber âşıklarının, sevinç gözyaşları döktükleri görüldü.

Peygamber Sevdalıları üyeleri, izdihama neden olmaması için yoğun çaba sarf ederek, ziyarete gelenleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için erkek ve kadınların ayrı olduğu yerlere yönlendirdi.

Ziyaretçiler, bu etkinliği gerçekleştiren Peygamber Sevdalıları`na teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Halkı memnun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Sözcüsü   Beşir Şimşek, "Allah'a hamd olsun ki, Sakal-ı Şerif büyük bir teveccüh görmektedir. Halkımız, Peygambere olan sevgisini bir kez daha gösterdi. İzdihamın yaşanmaması için büyük çaba   sarf ediyoruz. Allah ziyarete gelen herkesten kat kat razı olsun." dedi.

(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir