• DOLAR 32.218
  • EURO 34.75
  • ALTIN 2447.183
  • ...
Okulda çıkan yangın paniğe neden oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`nın Eyyübiye ilçesine bağlı Akşemseddin Mahallesinde bulunan Akşemseddin İlköğretim Okulunda, öğrenciler dersteyken çatı katında neden kaynaklandığı belli olmayan bir yangın çıktı.

Bugün gündüz saatlerinde Akşemseddin İlköğretim Okulunun çatı katında meydana gelen yangını fark eden öğretmenler, hemen itfaiyeye haber verdi. Öğretmenler itfaiyeye haber verdikten hemen sonra öğrencileri okuldan tahliye ettiler. İtfaiye olay yerine gelene kadar, okulun çatısındaki yangın gittikçe büyüdü. Yangını gören öğrenci aileleri çocuklarını almak için okula akın ettiler. Çocuklarını okuldan alan velilerin, daha sonra olup biteni merakla gözlerle uzaktan izlemeye başladıkları görüldü.  

Olay yerine gelmeye çalışan gelen çok sayıda İtfaiye ve Ambulans, yolların yokuşlu, sokakların ise dar olması nedeniyle zorluk yaşadı.

Çatıdaki yangın, itfaiye ekiplerinin bir buçuk saati aşan çalışmasının ardından söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından, 5 katlı okulun çatısının tamamen kül olduğu görüldü. (Abdulhekim Bulut-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir