• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Ensar Vakfı ile Anadolu Gençlik Derneği`nin(AGD) ortaklaşa düzenledikleri ve 160 çocuğun katıldığı turnuvaada dereceye girenlerin ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Ensar vakfı Bitlis Şubesinde düzenlene törene Vali yardımcısı Kamil Güzel, İl Müftüsü Abdülkerim Akbaba ve kurum amirleri katıldı. Yarışmada birinci olan Ömer Faruk Durak`a tablet, 2. Olan Abdülhakim Furkan Süne`ye bisiklet, 3. olan İnanç Kızıltaş`a ise satranç takımı hediye edildi.

Yapılan yarışmayla ilgili kısa bir açıklama yapan Ensar Vakfı Bitlis Şube Başkanı İsmet Alca, düzenledikleri bahar satranç turnuvasına yaklaşık 160 öğrencinin katıldığını ifade ederek, amaçlarının satranç ve benzeri yarışmalarla öğrencilerin farklı kötü alışkanlıklara yönelmelerinin önüne geçebilmek olduğunu kaydetti.

Baharın başlangıcını satrançla kutlamayı hedeflediklerini belirten Alca, çocukların kaynaşmasını, birbirlerini tanımaları ve aralarındaki sevgi bağlarını daha güçlendirmeye yönelik bir çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Program, hediyelerin verilmesinin ardında çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir