• DOLAR 32.22
  • EURO 34.734
  • ALTIN 2450.849
  • ...
Mustazaf Der Bayram Öncesi Fakirleri Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Mustazaf Der Siirt Şubesi yaptığı yardım çalışmaları ve etkinliklerle halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz cuma günü fakir aileler yararına kermes düzenleyen Mustazaf Der Siirt Şubesi buradan elde ettiği geliri Kurban Bayramı öncesinde fakir ve muhtaç vatandaşlara ulaştırdı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Mustazaf Der Yardım Komisyonu Başkanı Sabahattin Asma, kendilerine başvuran aileleri fakirlik durumlarına göre sınıflandırdıklarını, yardımlarını en muhtaç olanlardan başlamak üzere yaptıklarını söyledi.

Asma, "Özellikle 60 aile çok ciddi anlamda yardıma muhtaç ve her ay düzenli yardıma ihtiyaçları var,bizler de hayırsever vatandaşların katkılarıyla bir köprü görevi görüyoruz .Tabi özellikle bayramlarda amacımız her aileyi sevindirmek bu yüzden de bayram öncesi kermes yaptık.Elhamdulillah kermese hayırsever halkımız yoğun ilgi gösterdi. Kermesten elde ettiğimiz gelirleri muhtaç vatandaşlara ulaştırdık" dedi.

Kurban Bayramında fakir ailelere kurban eti dağıtacaklarını ifade eden Asma, kurban etlerini fakirlere ulaştırmak isteyenlerin kendilerine ulaşabileceğini söyledi.

Cengiz Tan-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir