• DOLAR 32.168
  • EURO 34.865
  • ALTIN 2451.605
  • ...
Ez-Zehhar: Gazze Ambargosunu Kaldıracak Gücümüz Var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün gece Gazze`deki Eş-Şafii Camisi'nin enkazı üzerinde halka hitap eden Ez-Zehhar, işgalci İsrail rejiminin Gazze`ye karşı ambargoyu sürdürmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

İşgal rejimine seslenen Ez-Zehhar “Yenilmiş Ekin Savaşı'nda bizi iyi tanıdınız.  Hamas sizin güvenlik teorinizi yerle bir etti. Bundan ders çıkarıp ambargoyu kaldırmanız gerekir” dedi.

Gazze`deki direnişin Batı Yaka`dan vazgeçmeyeceğini ve ondan geri durmayacağını hatırlatan Ez-Zehhar, işgalciyle onun güvenliğini sağlayanlar istemese de direnişin Batı Yaka'ya ulaşacağını söyledi.

Esirlere de değinen Ez-Zehhar, Hamas`ın önümüzdeki günlerde yapacağı yeni esir takaslarıyla esirleri özgürlüğe kavuşturacağını bir kez daha yineledi.

Arap ülkeleriyle ilişkilerine de değinen Ez-Zehhar şunları paylaştı: “Bazı Arap ülkeleriyle olan ilişkilerimiz düzelmeye doğru gidiyor. Bunun için de Hamas çaba sarf ediyor. Silahımız sadece işgal rejimine dönüktür. Hamas`ın stratejisi sadece işgalciyi vurmaktır. Hamas bu stratejisini değiştirmeyecek. Hamas`ın bu konuda elde edeceği her başarı sonuçta ümmetin şeref hanesine yazılacaktır.”

FEM

Bu haberler de ilginizi çekebilir