• DOLAR 32.571
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.09
  • ...
HANİ'lilerden KDSS sınavına yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HANİ Abacılar İrşad Der temsilciliği yetkilileri düzenlenecek olan Kutlu Doğum Siyer Sınavına (KDSS) yönelik kayıtların büyük bir ilgi ile devam ettiğini belirterek,  halkın teveccühünün kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

İrşad Der Abacılar temsilciliği tarafından yapılan kayıtların Abacılar köyünde bittiğini, şimdi de çevre köylerden gelenlerin kayıtlarını yaptıklarını belirten yetkililer, çevre köylerden Çukur, Atıcılar ve Bozuk köylerini de i ziyaret ederek, çocuk ve yetişkinlere yüzlerce kitap hediye edip sınav kayıtları yaptıklarını ifade ettiler.

“Bu hayırlı faaliyetlerin özelde bölgemizde genelde ülkemizde yayılmasını arzuluyoruz”

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İrşad Der Abacılar temsilciliği üyelerinden Abdurrahman Deniz, yapılacak olan güzel çalışmalarla huzur bulduklarını söyleyerek, “Amacımız, Peygamber’in (s.a.s) hayatını okuyup, öğrenip, yaşamak ve yaşatmaktır. Bu hayırlı faaliyetlerin özelde bölgemizde genelde ülkemizde yayılmasını arzuluyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Peygamberimizi, hayatımızda yeniden yaşanılır kılmak istiyoruz”

İrşad Der Abacılar temsilcisi Hanefi Bağcı ise, bu tür hayırlı faaliyetlerin bu güne kadar hiç ulaşmadığı ve götürülmediği bölgelere götürmeyi arzuladıklarını belirterek, bu çalışmalarının fedakâr ve hayırsever Müslümanların yardımıyla mümkün olduğunu söyledi.

Bağcı, “Amacımız bu tür İslami faaliyetlerin bu güne kadar hiç ulaştırılmamış olan köylere ulaştırıp insanlara Allah Resulünün hayatının güzelliğini öğretmek ve peygamberimizi, hayatımızda yeniden yaşanılır kılmaktır.” Şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir