• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
SON DAKİKA
"İhlaslı bir genç toplumun ıslahı ve ihyası demektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Yeni Kültür Merkezi Sinema Salonunda ebeveynlere yönelik “Çocuk, oyun, bilgisayar ve internet” konulu konferans düzenledi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansta AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Açılış konuşmasının ardından konferansta, AGD’nin konuyla ilgili sinevizyon gösterimi sunuldu.

Daha sonra psikohekim Abdulaziz Yılmaz, internet ve bilgisayarın çocukların üzerindeki olumsuz etkilerinden bahsederek ebeveynlere çocuklarını yetiştirirken bilgisayar gibi kötü alışkanlıklardan uzak durması için tavsiyelerde bulundu.

Yaptıkları etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, “Bugünkü bu etkinliğimiz aile, birey ve çocuklarla alakalıdır. Günümüzün en büyük tehlikesi olan sosyal medyayla ve internetle alakalı çalışmamız var. Son zamanlarda sosyal medyanın toplum üzerindeki olumsuz etkisini görebiliyoruz. Bu olumsuz etkiyi giderebilmek için ebeveynler çocuklarına şuurlu bir eğitim verebilmek için böyle bir çalışmanın içerisindeyiz. Gencin eğitimi ailenin eğitimi demektir. İhlaslı bir genç toplumun ıslahı ve ihyası demektir. Bu vesileyle bizim yaptığımız çalışmalar toplumun iki cihan saadetine vesile olabilmek için, toplumun ihlası ve ihyası için yaptığımız çalışmalardır.” dedi.

Konferansa katılan ebeveynler ise, böylesi programların sık sık yapılması gerektiğini belirterek, teşekkürlerini iletti.(M.Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir