• DOLAR 32.211
  • EURO 34.717
  • ALTIN 2448.387
  • ...
SON DAKİKA
Muş Mescid-i Aksa Kardeşlik Platformundan halka birlik çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ-Muş Mescidi Aksa Kardeşlik Platformu, Siyonist İsrail tarafından Mescid-i Asaya yapılan hain saldırıyı kınamak ve Filistin halkına destek amaçlı kitlesel basın açıklaması yapmaya hazırlanıyor. Platform yetkilileri yapılacak olan kitlesel basın açıklamasında tüm Muş halkını Mescidi Aksaya sahip çıkmaya davet etti.

Yapılacak olan basın açıklamasına dair platform yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Mescidi Aksanın tevhid mücadelesinin merkezi olduğu vurgusu yapılırken, bu anlamda tüm halkın terör şebekesi İsrail ve destekçilerine karşı seslerini yükseltmeleri ve birlik beraberliklerini göstermeleri gerektiği vurgulandı.

Konuya dair yapılan açıklamada, Platform yetkilileri,"Müslümanların artık ortak bir güç ile seslerini duyurma zamanı gelmiş geçmiş bile. Terör şebekesi İsrail, Müslümanların sessizliği, cılız tepkileri ve bölünmüşlüğünden cesaret alarak özelde Filistin ve Mescid-i Aksa, genelde ise tüm dünya Müslümanlarına yönelik zulmünü gün geçtikçe arttırıyor. Müslümanların artık aralarındaki ihtilafları bir tarafa bırakarak bir olma zamanı çoktan geçti. Şunu unutmamak gerekir ki, ümmetin bölünmüşlüğü, paramparça oluşu  devam ettikçe, İslam alemine ve İslam'ın kutsallarına  yönelik bu alçakça saldırılar da dozunu arttırarak devam edecektir. İşte buna dur diyebilmek için bizler de Muş Mescidi Aksa Kardeşlik Platformu olarak tüm mescidi Aksa gönüllüsü halkımıza birlik çağrısında bulunuyor, Mescidi Aksaya sahip çıkmaya davet ediyoruz '' ifadelerine yer verdiler. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir