• DOLAR 32.472
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.156
  • ...
Gaziantep`te İsrail`e lanet yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Siyonist İsrail askerleri tarafından Mescid-i Aksa’ya yönelik yapılan saldırılara tepkiler çığ büyüyor. Saadet Partisi Gençlik kolları tarafından Balıklı parkında düzenlenen kitlesel basın açıklamasında, İsrail’in sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir bela olduğu vurgulandı.

Açıklamayı okuyan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mücahit Kirazoğlu, Siyonist İsrail askerlerinin Müslümanların ilk kıblesi olan kutsal mekan Mescid-i Aksa`ya girerek terör estirmesini nefretle ve şiddetle kınadıklarını belirtti.

İsrail’in sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir bela olduğunu belirten Kirazoğlu, “Bu belanın ortaya çıkmasının arkasındaki sapkın düşünce olan Siyonizm tüm insanlık için her zaman problem üretmiştir. İsrail tüm kutsal değerlerimize saldırarak gerek Filistinli Müslümanları ve gerekse dünyadaki diğer Müslümanları çileden çıkarmaktadır. Terör örgütü İsrail’in silahlı unsurlarının yapmış oldukları bu rezillikler asla kabul edilemez. Siyonist İsrail’in bu küstahça davranışlarının kaynağı Batı’dan almış olduğu cesarettir. Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği İsrail’in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır. İslam coğrafyasının parçalanmışlığı, başta Türkiye olmak üzere İslam ülkelerindeki hükümetlerin Batı ile olan ilişkileri İsrail’i cesaretlendirmektedir. Şunu tüm dünya bilmelidir ki, Müslümanların Yahudi düşmanlığı yoktur. Ancak işgalci İsrail’in varlığı ve sapkın Siyonizm düşüncesi Müslümanlar tarafından asla kabul edilemez.” dedi.

Terör örgütü İsrail var olduğu müddetçe bu coğrafyanın barış ve huzura kavuşmasının mümkün olmadığını altını çizen Kirazoğlu, “Bölgedeki etnik kavgaların, mezhep savaşlarının ve tüm terör olaylarının kışkırtıcısı İsrail’dir. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’nın, İsra ve Mirac’ın şehri olan Kudüs’ün işgali kabul edilemez. Bizim için mübarek kılınmış topraklarda, mübarek kılınmış bir şehirde ve mübarek kılınmış bir mabette küstah İsrail’in silahlı unsurlarının kanlı ve kirli postalları ile dolaşması en aşağılık bir davranış olup, bu davranışı nefretle kınıyoruz. Üstün ve seçilmiş bir ırk olduğunu iddia eden Siyonizm’in insanlığa getireceği ancak ve ancak köle düzenidir. Bölgeye barış ve huzurun gelmesinin tek yolu Kudüs’ün tekrar Müslümanlarca idare olunmasından geçmektedir. Bugün İslam dünyasını parçalayıp bölmeye çalışanlar, kana ve gözyaşına boğanlar, Irak’ı işgal edenler, zalim İsrail’e, daha fazla Filistinliyi şehit etsin diye destek verenler, hep aynı güçler, aynı batılı ülkeler, aynı haçlı zihniyetidir.” ifadelerini kullandı.

Terör örgütü İsrail’in Kudüs’ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günlerin çok yakın olduğunu belirten Kirazoğlu, “Türk Silahlı Kuvvetleri`ne bağlı Afganistan ve dünyanın diğer yerlerinde konuşlandırılmış askerimizin Filistin’de de görevlendirilmesi için acil çalışma başlatılmalı. Libya’da hiç BM veya NATO kararı olmadan Fransa haçlılara öncülük etmiş ve siz de bir Müslüman ülke hükümeti olarak peşlerine takılmıştınız.  Şimdi sizde İslam ülkelerine öncülük edin. Evet, Sayın Başbakan, karınca misali safınızı belli etmek için atılması gereken bu adımları acilen atınız ve safınızın Filistin’den yana olduğunu gösteriniz. Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki, azıp sapmışlarla ve lanetlenmişlerle beraber yürümenin insanlığa hiç bir faydası yoktur. Tüm dünyaya Kudüs’ün ve Filistin halkının sahipsiz olmadığını beyan ediyoruz. Terör örgütü İsrail’e “çok yakında nasıl bir inkılâba uğrayıp devrileceğini” bir kez daha haykırmış oluyoruz. Terör örgütü İsrail’in Kudüs’ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günler çok yakındır.” şeklinde konuştu.

Abdulvahap Beyaz hoca tarafından yapılan duanın ardından grup sessiz bir şekilde dağıldı.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir