• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mardin'de yılın öğretmeni Kızıltepe'den seçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Mardin’in Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü İmran Tekin, her yıl iller bazında seçilen yılın öğretmeni seçiminde, en yüksek puanı alarak Mardin’de yılın öğretmeni seçildi.


 

Öğretmenlik meslek bilgisi ve yeterliliği, Akademik performansı, basılı eser ve yaptığı projelere göre her yıl yapılan yılın öğretmeni seçiminde en yüksek puanı alan Tekin, yılın öğretmeni seçilerek,  22-25 Kasım  tarihleri  arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından kabul edilecek.

Kızıltepe’nin eğitimine katma değer kazandıran İmran Tekin, Kızıltepe ilçesinin sevilen ve değer gören bir öğretmeni olarak görevini büyük bir özveriyle yürütmektedir. Geçtiğimiz Haziran ayında, Kızıltepe Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne sınav puanı üstünlüğü ile atanan Tekin, çalışma ekibiyle birlikte yeni projeler geliştirerek, büyük bir özveri ile kısa zaman zarfında, okulun çehresini değiştirdi.     


 

Tekin’in eğitim ve öğretim faaliyetlerinin dışında, halkoyunları ulusal hakemliği, masa tenisi hakemliği, satranç antrenörlüğü, ilçe ve İl İzci kurul başkanlığı,  dağcılık alanında ve Kızıltepe İlçe TEMA Gönüllü Sorumluluğu görevlerini de başarıyla yürütmektedir. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir