• DOLAR 32.449
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2438.03
  • ...
DESOB'dan Vali Aksoy'a  'hayırlı olsun' ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB), 15.09.2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır iline atanan Vali Aksoy’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarete katılan DESOB Başkanı Ebedinoğlu, il ve ilçelerdeki oda başkanları ile göreve yeni başlaması dolayısıyla Vali Aksoy ile hem tanışmak hem de son günlerde meydana gelen olaylarla ilgili esnaf ve sanatkarın mağduriyeti hakkında bilgi vermek üzere görüşmek istediklerini söyledi.

“Esnafımızı ve insanımızı mağdur eden bu tür olayları tasvip etmemiz mümkün değil”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aksoy ise, Halkın huzur ve güvenliği, esnafın daha rahat bir ortamda çalışmalarını sürdürmesi için hep birlikte bu olayların karşısında duracaklarını belirterek, “ Bizler insanların görüşlerini demokratik ortamlarda dile getirmesinden yanayız. Onlara her türlü kolaylığı da gösterme arzusundayız. Ancak şiddet içeren, esnafımızı, insanımızı mağdur eden bu tür olayları tasvip etmemiz mümkün değil. İl genelinde meydana gelen olaylarda iş yerleri zarar gören esnafla ilgili Başbakanlıktan kaynak aktarıldı. Bugünden itibaren esnafımızın zararları ile ilgili çalışmaları başlattık. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını ümit ediyoruz.” Dedi.

Son olarak Vali Aksoy, esnafların zararlarının karşılanması için kaymakamlıklara talimat verildiğini belirtti.  ( Hüseyin İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir