• DOLAR 32.495
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2430.314
  • ...
Batman'da PTT'nin 174. kuruluş yıldönümü kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - PTT'nin 174. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, PTT Başmüdürü ve beraberindeki heyet, Batman Vali Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’u makamında ziyaret ederek, PTT’nin pul albümünü takdim etti. Daha sonra PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç, kendilerini kabul ettiği için Aksoy’a teşekkür ederken kuruluş yıldönümü nedeniyle yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından saat 11.00’da PTT Merkezinde 174. sırada işlem yaptıran Meliha Tekin isimli bayan müşteriye, PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç tarafından PTT’nin pul albümü hediye verildi.

Daha sonra PTT hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunan PTT Başmüdürü Altunç, Batman'da halka ellerinden gelen en iyi hizmeti verdiklerini belirterek, “PTT kargo lojistik hizmetleri, posta telgraf hizmetleri, PTT bank hizmetleri adı altında ülkenin her yerine hizmetlerini sürdürüyor” dedi.

Batman’da yaşanan olaylarda yakılan PTT hizmet binası hakkında da açıklamada bulunan Altunç, "PTT’nin en çok halka hizmet verdiği merkez yerimiz geçtiğimiz günlerde olaylar esnasında yakılarak kullanılmaz hale geldi. 2 ay önce aldığımız zırhlı aracımız da tamamen yakıldı. 4 ATM’miz zarar gördü. Vatandaşın PTT hizmeti alması için elimizden geleni yapıyoruz. Kentte 9 şubemiz var ve bu şubelere ek personel takviyesi yaptık. Yakılan PTT hizmet yerimizi de kısa sürede vatandaşın hizmetine sokacağız.” diye konuştu.

Altunç, halka daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla mevcut PTT Başmüdürlüğü binasının yerine yaklaşık 3 bin 400 metrekare büyüklüğünde yeni bir PTT binasını hizmete açacaklarını söyledi. (M.Fatih Akgül-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir