• DOLAR 32.22
  • EURO 34.734
  • ALTIN 2450.849
  • ...
Hilvan SELAM-DER'den kurban eti yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – Hilvan’da yardım çalışmalarını Kurban Bayramında da sürdüren Umut Kervanı Platformu üyesi Selam-Der, 140 aileye kurban eti ulaştırdı.

Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Selam-Der Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen, "Kurban bağışı yapan hayırsever vatandaşlar ve dernek gönüllülerinin katkılarıyla kestiğimiz kurbanların etlerini 1,5 kilogramlık paketler halinde, Suriye'den gelenler de dâhil 140 aileye ulaştırdık. Derneğimize yardımda bulunan hayırseverler, yardımlarını geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da bizden esirgemediler. Bizler Selam-Der olarak yapılan bu yardımları tespit ettiğimiz fakir ve muhtaç ailelere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fakirlerin yüzünün gülmesi bizim yüzümüzün gülmesi demektir. Yardımda bulunan hayırsever vatandaşlardan Allah razı olsun." dedi.

Göçmen son olarak, Hilvan’a sığınan Suriyelilere gıda, giyim ve ev eşyası gibi yardımlar ulaştırmak isteyen hayırseverlerin 0543 292 38 13 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceğini belirtti.

Selam Der, bayramdan önce de 80 aileye yaklaşık 20 bin liraya yakın giyim ve gıda yardımında bulunmuştu.  (Mehmet Can Yardımcı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir