• DOLAR 32.56
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2442.252
  • ...
Yaz Kur'an Kursları açılmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi, Sosyal Tesislerinde Kur’an kursuna katılan veliler ve çocukları, verilen eğitiminden memnun kaldı.

Şehitkâmil Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaz dönemi boyunca binlerce kursiyere, Kur’an-ı Kerim eğitimi, ilmihal, siyer ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) hayatını anlatan eğitimler veriliyor.

Kur’an-ı Kerim eğitimi alan kursiyerler yaz aylarında sosyal tesislerde bu gibi aktivitelerde bulunup eğitim gördüklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek; "Yaz tatilinde Kur'an öğrenmek için Karşıyaka Sosyal Tesisine geldik. Hocalarımız Kur’an-ı Kerim’i en iyi şekilde öğretiyorlar. Ayrıca dini ve ahlaki bilgiler eğitimi de alıyoruz. Burada güzel ve hoş vakit geçirme imkânı da buluyoruz. Katkılarından dolayı tüm yetkililere teşekkür ediyoruz."dediler.

Şehitkâmil Belediyesi Karşıyaka Sosyal Tesisinde Kur’an-ı Kerim eğitimi veren Neşe Gülçağan; “Sosyal tesissimizde öğrencilerimizin yaz tatillerini boşa geçirmemeleri için dini ve ahlaki bilgiler öğretiyoruz. On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının gelmesi ile birlikte sosyal faaliyetlerin yanı sıra dini ve ahlaki bilgiler veriliyor” dedi.

Kursa başlayan çocuklar ise kısa sürede Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmek istediklerini dile getirdi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir