• DOLAR 32.21
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2449.402
  • ...
Teknik Bilimler MYO 3. dönem mezunlarını uğurladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - ÇÜ Teknik Bilimler Yüksekokulu 2013-2014 mezuniyeti düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu Birincisi Tekstil Teknolojileri Programı öğrencisi Yasemin İnan’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende, ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun Organize Sanayi Bölgesi’nin içerisinde olmasının büyük avantaj olduğunu, belirterek öğrencilerin okul ve sanayi ile iç içe bir eğitim geçirdiklerini vurguladı.

Törene katılan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü de, konuşmasında, öğrenci velisi olmanın özel bir durum olduğunu belirterek, çocuklarının Türkiye ekonomisine değer katan bireyler olduğunu görmenin onur verici olduğunu söyledi.

ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ise, Çukurova Üniversitesi olarak her zaman sanayicinin yanında olduklarını belirterek, Türkiye’de sanayi temsilcilerinin merkezinde kurulu tek Teknik Bilimler Yüksekokulu’nun Çukurova Üniversitesi bünyesinde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Prof. Dr. Fenercioğlu, öğrencilerin deneyimli ve nitelikli bir kadrodan eğitim alarak mezun olmalarının avantaj olduğunu belirterek, bilginin kolay elde edildiği bir dönemde gelişen sanayi ile eğitim görerek mezun olmanın öğrencilere katkı sağlayacağını belirtti.

Konuşmaların ardından dereceye gören öğrencileri plaket verilmesiyle tören sona erdi. (Yunus Emre - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir