• DOLAR 32.239
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2460.973
  • ...
Ergani Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Ergani Belediyesi İtfaiyesi ile Devlet Hastanesi sivil savunma birimince, Devlet hastanesinde yapılan tatbikatta, hastane personeline teori ve pratik eğitimi verildi.

Tatbikat hakkında bilgi veren Hastane Yönetici Vekili Dr. A.Kadir Basravi, “Personellerimizle beraber hastanemizde bir yangın tatbikatı yaptık. Amacımız kendi çalışanlarımızı bilgilendirmek, bu konuda tecrübe sahibi yapmak, olası bir yangında hazırlıklı olmaktır. Çok güzel bir tatbikat oldu. Bunların sayısını artırmayı düşünüyoruz. Biz bunu canlı tutarak, tatbikatlar yaparak kendi çalışanlarımızın ve hastalarımızın hayatını kurtarmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Devlet Hastanesi Sivil Savunma Amiri Akif Öğüt ise “Çıkması muhtemel yangınlar öncesi alınması gereken önlemler, yangına yapılması gereken müdahaleler, yangın söndürme tüplerinin kullanımı, çıkan yangın sonrası neler yapılacağı kimden yardım isteneceği konuları hakkında personelimize eğitimler verdik. Amacımız böyle durumlarda personelimizi bilinçlendirmektir. Bu tür tatbikatlar, önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir şekilde devam edecek.” şeklinde konuştu. (Veysi Demirci-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir