• DOLAR 32.565
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2451.391
  • ...
Belediye Zabıtaları Eylemcilerin Çadırlarını Söktü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- PKK`nın kaçırdığı çocukların aileleri basında çıkan, “PKK tarafından kaçırılan çocukları için eylem yapan aileler eylemlerine bir süre ara verdi.” Haberlerinin asılsız olduğunu belirterek, eylemlerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde kesintisiz bir şekilde devam ettiklerini belirtiler.

PKK tarafından dağa kaçırılan çocukların aileleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde oturma eylemlerini sürdürdüklerini belirterek, sadece BDP’liler tarafından tehdit edilen 3 ailenin eylemlerine korkudan dolayı bir süre ara verdiğini açıkladılar.

Çocukları PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, ulusal basının BDP ağzı ile haber yapmasına tepki göstererek eylemlerine ara veren üç aileyi de telefonla arayıp kendilerine katılmalarını isteyeceklerini söylediler.

PKK’ye karşı eylem başlatan aileler,  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde açtıkları çadırlarının gece saatlerinde zabıta tarafından zorla söküldüğünü dile getirerek, eylemlerini çocuklarının kendilerine geri verilmesine kadar, kesintisiz bir şekilde sürdürmede kararlı olduğunu vurguladılar. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir