• DOLAR 34.219
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2875.667
  • ...
Ağrı`da `Kutlu Doğum` başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü’nün bu yıl Ağrı’da ilk defa meydanda düzenlediği kutlu doğum programı, saat 13.00’da İsmail Tufan Hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Cihan Karakoç’un sunumunu yaptığı program, Kur’an tilavetinden sonra Grup Vahdet Mevlithanlarından Suat Nogay, İsmail Tufan ve Bilal Doğan’ın okuduğu Mevlid-i Şerif ile devam edecek.

Daha sonra Özlem Ajans sanatçılarından Selami Güneş ve Grup Vahdet sanatçıları Suat Nogay, Cihad Güler ve Mehmet Nogay’ın Hz. Resulullah (s.a.v.)’a atfedilen eserler seslendirecek.

Bölgenin tanınmış alimlerinden Molla Celal Bozdaş Hocanın yapacağı Türkçe konuşma ve ardından okunacak ilahiler ile devam edecek programda; Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlerinden M. Ali Ortaç’ın Kürtçe bir konuşma yapacak.

Program, Hz. Resulullah’ın hayatını anlatan kısa bir tiyatro gösterisinin sahnelenmesi, ilahilerin okunması ve Ağrı’nın kanaat önderlerinden Burhan Aslan’ın okuyacağı dua ile son bulacak. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir