• DOLAR 32.576
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2447.426
  • ...
Hamidiye Öğrenci Yurdu`nun temeli atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA -  Ceyhan ilçesinde bulunan Hamidiye Öğrenci Yurdu yeni hizmet binasının temel atma törenine Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Coş, hafta boyunca Kutlu Doğum’un çeşitli etkinliklerle kutlandığını hatırlatarak; “Bugün burada yapılan hizmetlerden kesitler seyrettik. Özellikle Çin`den gelen gençlerin okuduğu ilahiler ve minik yavrularımızın okudukları Kur`an-ı Kerim ile ve Kutlu Doğum Haftasını da bir kez daha kutlamış olduk. Daima ileri düşüncelerle ilmi ve hizmeti daha yükseklere taşımalıyız. Bu hizmeti yapanlara, yapmasına vesile olanlara en yüce kalbi duygularımla teşekkür ediyor, Yüce Rabbimin bu hizmetin milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. 

Vali Coş, konuşmasının ardından 30 öğrenciye hizmet verecek olan Hamidiye Öğrenci Yurdu’nun temelini attı. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir