• DOLAR 32.239
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2461.51
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR'ın Ceylanpınar adayı projelerini açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA -  HÜDA PAR Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Metin Demir, projelerini açıkladı.

 

“İnanç esaslı projeler üreteceğiz”

Şehirlerin imarından önce insanların imarına önem verdiklerini belirten Demir,  “Güzel parklarla birlikte temiz çocukların yetişmesi için inanç esaslı sosyal projeler üretip, güzel parklarımızın temiz çocuklarımızla buluşmasını sağlayacağız.” dedi.

 

“Tüm kesimler için önemli projelerimiz var”

Erkeğinden kadınına, yaşlısından gencine kadar tüm kesimler için önemli projeleri olduğunu belirten Demir, “Spor tesisleri ve mesleki eğitim kursları ile birlikte, inancımızın verdiği üstün değer ve onuru yeniden kazandırarak ailelerimizin mutluluk ve huzur yuvalarına dönüşmesini sağlayacağız. Yaşlılarımızın yorgunluk giderme, okuma ve keyifli zaman geçirebilmeleri, ibadet, muhabbet ve yemek ihtiyaçlarını giderebilmeleri için; her parka ve uygun cami bahçelerine yaşlılar için dinlenme evi inşa ederek yaşlılarımızın huzuruna katkıda bulunacağız. Hayır ve yardımlaşmayı teşvik edip modern bir aşevi kurarak; fakirlere ücretsiz yemek dağıtmak, işletmelere kaliteli ve uygun fiyatlı yemek sağlamak ve fakir gençlerimizin düğün yemekleri ile taaziye evlerinin yemeklerini ücretsiz temin edeceğiz.” diye konuştu.

 

HÜDA PAR Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Demir projelerini şöyle sıraladı:

1-İnsanımızı; siyasetin, çıkarın ve çıkarcıların etkisinden kurtarıp hürleştirmektir.

2-İnsanımızın Hür İradesinin zincirlerini kırarak ucuz siyasetin ve kalitesiz siyasetçilerin devrini kapatmaktır.

3-Kazanmayı; aldatma, yanıltma ve zorlama taktiklerinin etkisinden çıkarıp, hizmet odaklı, ilkeli ve dürüst siyasetçilerin zemin bulmasına yardımcı olmaktır.

4-Güzel parklarla birlikte temiz çocukların yetişmesi için inanç esaslı sosyal projeler üretip, güzel parklarımızın temiz çocuklarımızla buluşmasını sağlamaktır.

5-Temiz sokaklarla birlikte, birlik ve kooperatif projeleri evlilik ve çeyiz yardımları ile gençlerimizin evlenme, barınma ve işsizlik sorunlarını gidererek ahlaklı, gelecekten umutlu ve temiz bir gençliği tertemiz sokak ve caddelerle buluşturmaktır.

6- Spor tesisleri ve mesleki eğitim kursları ile birlikte, inancımızın verdiği üstün değer ve onuru yeniden kazandırarak ailelerimizin mutluluk ve huzur yuvalarına dönüşmesine yardımcı olmaktır.

7-Yaşlılarımızın yorgunluk giderme, okuma ve keyifli zaman geçirebilmeleri, ibadet, muhabbet ve yemek ihtiyaçlarını giderebilmeleri için; her parka ve uygun cami bahçelerine yaşlılar için dinlenme evi inşa ederek yaşlılarımızın huzuruna katkıda bulunmaktır.

8-Çarşı merkezine katlı otopark yaparak yollarımızdaki araç kirliliğini temizlerken, diğer yandan esnafımıza dürüstlüğü, sağlamlığı ve ticaretin ahlaki ilklerini hatırlatıcı etkinlikler düzenleyerek esnaf ve müşteri arasındaki güveni güçlendirmeye çalışmaktır.

9-İlçemizin merkezi yerlerine köy pazarları kurarak çiftçilerimizin emeğine değer katarken, halkımızın da organik ürünlere çiftçilerimiz vasıtasıyla ulaşmasını sağlamaktır.

10- Hayır ve yardımlaşmayı teşvik edip modern bir aşevi kurarak; fakirlere ücretsiz yemek dağıtmak, işletmelere kaliteli ve uygun fiyatlı yemek sağlamak ve fakir gençlerimizin düğün yemekleri ile taaziye evlerinin yemeklerini ücretsiz temin etmektir.

11-Her mahalle ve köye; kütüphanesi, okuma salonu, mutfağı, çay ocağı, mescidi ve mini spor tesisi bulunan bir taaziye evi yaptırmaktır.

12-Camilerimizi restore ederek özellikle tuvalet ve lavaboları modern ve temiz ortamlara dönüştürmek ayrıca merkezi bütün camilere hijyenik bayan tuvalet ve lavaboları ve bayan namaz kılma bölümlerini ekleyerek bayanlarımızı camilerimizle daha çok buluşturmaktır.

13-Şehrimize; Birçok Detay Proje ile Birlikte, Modern bir Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Katlı Otopark, Belediye Misafirhanesi, Taaziye Evleri, Köy Pazarları, Aşevi, Yaşlılar için Dinlenme Evleri, Çocuk Parkları, Yeşil Alanlar, Temiz İçme Suyu, Suni Göletli Mesire ve Piknik Alanları, Engellilere de uygun Modern Kaldırımlar ve Asfalt Yollar, Kaliteli Temizlik Hizmetleri, Modern Şehircilik anlayışına uygun imar ve yapılaşma, hızlı ve ucuz ulaşım imkanları ve e-belediyecilik hizmetlerini kazandırmak için hizmetinize talibiz.  (Mustafa Kaynak – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir