• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Köy köy gezen HÜDA PAR seçim çalışmasını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA -  Köy köy gezerek seçim çalışmasını sürdüren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)  Karaköprü İlçe Teşkilatı, köylülerle buluşmaya devam ediyor.

 Ziyaret kapsamında bir günde 5 köye uğrayan HÜDA PAR Karaköprü Belediye Başkan Adayı İbrahim Halil Göven ile partili heyet, parti programları hakkında köylüleri bilgilendirdi.

 HÜDA PAR kuruluş amacından parti tüzüğüne kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Göven, “Halkımıza söz veriyoruz ki, bizler çalmayacağız, çırpmayacağız. İlk proje olarak, belediye binalarına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’  hadisini yazacağız.” dedi

 Köylerde külliyeler yapacaklarını söyleyen Göven, “Sohbet odaları yapıp köylülerimizin dertlerini dinleyeceğiz. Gençlerimiz şuan bataklıkta, kafelerde parklarda çok fazla gençlerimiz var. Gençlerimizin birçoğu eroin, esrar, sigara kullanıyor. Amacımız onları bu kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Onlarla farklı aktiviteler yapmaktır.’’ diye konuştu.

 Ziyaretler kapsamında Höyüklü Köyü’ne giden Göven, kanaat liderleriyle konuştu. Ardından Çiftkemer Köyü’ne geçen heyet,  orada da köylülerin sıkıntısını dinledi. Yol, şebeke, elektrik gibi sıkıntılarının olduğunu dile getiren köylüler, bunlar için bir çözüm bulunmasını istedi.

 Kendilerini daha önce hiçbir siyasi parti ziyaret etmediğini ifade eden köylüler, HÜDA PAR’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Köylülerden yoğun ilgi gören HÜDA PAR yetkilileri,  tekrar gelecekleri belirterek köylerden ayrıldı. (İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir